keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Pieni matkaaja


Eilen tapahtui niin paljon kaikkea, hyvä että ees muistan puoliakaan niistä.

Maailmanmatkalla
Ensin me menimme autolla Marin kanssa Klaukkalan eläinlääkäriin hakemaan Donnalle lääkkeitä. Sen jälkeen jäin kahvilan ulkopuolelle odottamaan Mishan kanssa, kun toinen kävi hakemassa sieltä meille salaatit ja pari leivosta. Siinä tuli hyviä ohitus, sosiaalistamis ja kontaktritreenejä.

Tämän jälkeen käytiin juoksemassa pellolla ja ohiteltiin lehmiä. Olivat oikein hieno yleisö! :D Kaiken lisäksi ne olivat ryhmittäytyneet yhteen kasaan siihen aidan viereen ja katsoivat meitä, kun vain ravasimme ohi monta kertaa. Hiukan pistettiin ähinäksi, mutta lopussa leikimme.

Sitten ajoimme käymään Mustissa ja Mirrissä. Sieltä ostimme uuden pannan ja luun.. Käytiin muissakin kaupoissa, jolloin Misha opetteli autossa yksinoloa ja käteeni tarttui mukaan aktivointipallo ja hihna..

Illalla Ojangossa
Illalla käytiin Ojangossa, kun pimeä oli jo laskeutunut. Misha nimittäin pelkää pimeää ja vieraita koiria. Siksi menimme sinne, jossa oli paljon koiria treenaamassa. Aluksi meni ihan ok, jonka jälkeen mamma mokasi. Meni yksi ohitus niin penkin alle kuin vain voi ollakaan. Misha nimittäin sai haukuttua toiselle koiralle koko ohituksen ajan.. Näin ei siis saisi koskaan tapahtua!

Sitten kun Mari oli selittänyt asoita, jossa se ehdotti vaikka juoksemista, kunhan vain saan koiran huomion, niin koiran ohittaessa ja Mishan ärähtäessä, lähtin FIUH juokemaan toiseen suuntaan koira perässä ja kehuskelin, kun se oli unohtanut toisen. Tätä harrastaessamme heken, niin johan alkoi muutkin ohitukset sujumaan. Kohta me jo istuimme tuolilla syöden nappuloita, eikä ähisty ollenkaan toisille. Mari jo alkoi laskea, kuinka monta täydellistä ohitusta tehtiin :D Lopuksi me jo leikittiin eikä piitattu muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti