sunnuntai 9. lokakuuta 2011

9 vko

Torstai (6.10)

Me käytiin minä, Misha, Siru ja Mari Ojangossa tutustumassa agiesteisiin. Tuuli ja hiukan satoi.. Mikä täydellinen sää treenata!

Joka tapauksessa Misha koki putken. Se meni hienosti. Aluksi se oli hiukan pelottava, mutta tokalla kerralla jo mentiin tosi reippaasti. Treenattiin aitoja sillain, että pistettiin puomit maahan, ettei niitä tarvitse "hypätä". Aina sen yli mentyä tuli palkka.

Toiseksi me käytiin tämän jälkeen Ikeassa syömässä riistakäristystä, joka taisi olla hirveä. Misha oli ensimmäistä kertaa yksin autossa (parkkihallissa), mutta näytti siltä, että se olisi nukkunut koko sen ajan. Tarkoitus oli käydä kävelemässä parkkihallissa, mutta me vain olimme "aww, se oli nukkunu ku oltiin poissa" ja menimme. Ehkä hyvä näin, sillä sille jäi positiivinen mielikuva siitä tilanteesta.

Huristimme käymään vielä Mustissa ja Mirrissä. Liukuovet oli hiukan jännät, mutta kun Siru kulki edellä, niin Mishakin uskaltautui. :) Kun pysähdyimme johonkin kohtaan katsomaan tuotteita, niin juniori meni miltei heti makaamaan ja oli valmis nukkumaan. Olen niin ylpeä! Murren Murkinassa nukahtaminen oli siis tuottanut tulosta! Lisäksi se sai tutustua vähän lapsiin siellä kaupassa. Muut koirat oli hurjia, niille piti taas vähän ähistä..

Perjantai (7.10)
Menimme Mishan kanssa bussipysäkille. Matkalla se sai vähän onnistuneen puoleisia ohitustreenejä ja sai tutustuttua rattaita työntävään naiseen ja vierellä kävelevään lapseen. Lisäksi pysäkillä oli joku ala-aste ikäinen poika, joka kysyi ensin rotua. Oli vissiin arvannu oikein, nimittäin collieta. Oli todella kiinnostunut ipanasta. Näytti siltä, kuin sekin olisi halunnut kaapata sen kotiinsa. Eipä ole ainoa, sillä minulle on tultu sanomaan vaikka kuinka monta kertaa, että sai kaveriltaan luvan kaapata sen, tai että haluaisi sen omaksi.. Kattoo ny mitä sitten sanotaan, kun tuo on kasvanut isoksi.

Me olimme pysäkillä ainakin tunnin, jos nyt muistan oikein. Minimissään se puoli tuntia oltiin. Tarkoitus oli, että Misha nukahtaisi, mutta tulin toisiin aatoksiin ja lähdin vähän helpottaen treeniä. Kuitenkin, odottelun aikana sieltä tuli kulman takaa lauma pikkupiskejä. TAAS vaihteeks oli semmonen tyyppi, joka oli työntämässä koiriansa mun koiran luokse. Jouduin taas törkeästi siirtämään sen räksyttävät koirat pois ja kehoittamaan ystävällisesti lähtemään. Sanoin "älä pliis päästä, tätä ei ole vielä rokotettu". Näytti ymmärtäneen ja lähti. Mutta se mikä koko jutussa meni pilalle oli, että Misha räksytti koirille. Koko ohitus meni pilalle ja se jäi hiukan sapettamaan..

Kouluystäväni saapui illalla (vai pitäisikö sanoa yöllä?), sillä se oli tullut hyvinkäältä vasta kahdeksan junalla ja oli meillä.. Noh, aika myöhään. Maaren Korsoon päästyä jouduin puhelimella opastamaan oikealle pysäkille. En saanut sitä ihan sinne minne piti, mutta sekin kävi. Mutta tapahtui harmillinen takaisku.. Vaikka Maare oli vilkuttanut bussille, niin se vain jatkoi matkaansa. Pyysin äitiä, että kävisimme hakemassa hänet ja vastineeksi jouduin viemään Tacon lenkille. Eli kävimme kaksi iltalenkkiä. Jotenkin oli taas hassua viedä Tacoa, sillä se vaikutti niin.. isolta..

Lauantai (8.10)
Tässä mä en puhu melkein ollenkaan Mishasta.

Maare oli nukkunut huoneessani, Mishan kanssa lattialla. Oikeasti minun piti olla siinä patjalla, mutta Maare sanoi, että hän voi olla siinä. Taisi olla outo käänne, kun hän olisi saanut nukkua paremmalla paikalla :'D Toivottavasti Misha ei syönyt sitä, mutta kun heräilin, niin näytti siltä, että se olisi nukkunut sen jalkopäässä. Heräsimme joskus kahdeksan maissa, en enään muista miksi, mutta liittyi jotenkin rääpäleeseen.

Se, miksi Maare tuli meille oli, että voisin sitä taas sivistää peleihin. Tällä kertaa extrana oli muutama manga. Pistin hänet pelaamaan Dog's Lifeä, joka on helppo peli, mutta jotenkin se tuntui Maaresta hiukan hankalalta ohjata. Mutta en ihmettele, sillä se piti toista kertaa elämässään peliohjainta kädessä. Toisaalta tykkään siitä, että maailmassa on myös niitä ihmisiä, jotka viettävät todella vähän aikaa elektronisten laitteiden parissa ja tekevät sen sijasta jotain muuta. Kuten Maare, hän hoitaa hevosia, lampaita, koiria ja kissoja.

Pistin Maaren lukemaan Heart no Kuni no Alicea (eng. Alice in the Country of Hearts) ja hän sanoi tykkäävän siitä. Mu hah hah.. Sain taas yhden tyypin lisää tykkäämään siitä sarjasta.. Tosin harmi, että hänen piti lähteä aikaisin ruokkimaan hevosia. Lainasin hänelle pari leffaa - Boltin ja Kung fu Pandan - sekä HnKnA mangoja. She can enjoy with then now~

Sunnuntai (9.10)

Metsälenkin jälkeen kävimme taas suihkussa. Misha meni itse sen alle ja vähän joi siitä :D

Kuvannut: Mari Lustig

Kuvannut: Mari Lustig

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti