torstai 13. lokakuuta 2011

Kaverilla kylässä

Tänään Misha pääsi ekaa kertaa bussiin. Se oli onnistunut matka :) Kun olin maksanut, saatoin keskittyä koiraan. Houkuttelin sen nameilla ja oikein reippaasti tuli. Asiaa helpotti se, kun se oli bussin päätepysäkki ja moottori oli sammutettu. Kun moottori käynnistyi, niin sitten oli aika jännä tilanne. Istuin kuitenkin siinä lattialla, mihin yleensä työnnetään kärryt. Matka sujui, sillä ipana olisi voinut syödä sen koko matkan ajan mun tiuhaan tahtiin tarjoamia nameja.

Korson keskusta oli pelottava. Jännitti niin, että hiukan täristiin.

Otettiin ohitustreenejä niin, että kaveri meni Viirun kanssa koko aika ohi, kunnes sanoin, että voi pysähtyä. Aluksi vähän piti ähistä ja pöhistä, mutta hiljennyttiin ja nautittiin namien popsimisesta. Sitten kävelimme lelun kanssa ohi. Lopuksi me seistiin ihan vieressä ilman pöhinöitä. Sitten käskin istua ja katsoa minuun, päästin vapaaksi ja annoin käskyn, jolloin se sai mennä tutustumaan Viiruun.

Ne asiat, mitkä jäi vahvasti mieleen, oli nämä epäonnistumiset: ystävän pikkusisko ja isä eivät kuunnelleet mitä sanoin ja jatkoivat pentuni paapomistä mitä kamalimmissa ajankohdissa. "Itkin" siitä kaverilleni ja hän vain paijasi lohdutukseksi päätäni. En siis sananmukaisesti liikuttunut kyyneliin, en vain tykännyt yhtään. Toinen asia oli, että Viiru opetti haukkumaan, kun joku tulee.. Tästäkään en tykännyt niin yhtään.

Toisaalta olin tyytyväinen siihen, kun ystävän pikkusiskon kaveri tuli sen koiran kanssa kylään (oli Mishan kokoinen). Siinä ipana sai tutustua oman kokoiseen koiraan, jolta oppi vähän elekieltä.

Oli myös ihanaa, että sain rauhoitettua Mishan vieraassa paikassa, leikin jälkeen, jolloin oli vielä vähän hälinää. Ei ihan meinannut nukahtaa syliin, mutta oli hiljaa eikä ollut lopuksi jäykkä. Kun päästin, se rauhallisesti tutki paikkoja. Lopuksi kannoin sen yläkertaan, jossa sain kauan odotetut Tracon kuvat ja Misha nukahti tutkimisen jälkeen.

Kun kävimme pihalla, pidin Mishaa vapaana. Kauempaa tuli vieras mies. Ipana kyllä näki sen, mutta tuli luokseni kun kutsuin sitä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti